Τρέχουμε γιατί Αντέχουμε και Νικάμε!

Η Κική Τσακαλδήμη της Higher Than Everest στις 13 Νοεμβρίου 2022 μας έκανε περήφανους με την συμμετοχή της στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.  

Εκεί, ως Ambassador του φορέα Fair Life  έτρεξε στο πλευρό του 66-χρονου Χρήστου,που πέρυσι διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα, τετάρτου και τελικού σταδίου, με μεταστάσεις στον εγκέφαλο και το ήπαρ.

Το γεγονός αυτό δεν στάθηκε ικανό να του κοψει την λαχτάρα για ζωή. Με καθημερινή προπόνηση, υπομονή ,επιμονή και πίστη έφτασε “νικητής” στην γραμμή τερματισμού των πέντε χιλιομέτρων. 

Η προσωπική του ιστορία μας εμπνέει και μας δίνει να καταλάβουμε  πόσο σημαντικό είναι να μην τα παρατάς ακόμη και όταν όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει ελπίδα.

Η Higher Than Everest στο πλαίσιο προαγωγής της ευεξίας στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο την συμμετοχή σε δράσεις που υποστηρίζουν τον αθλητισμο, την άσκηση γενικότερα και μια υγιεινή νόρμα διατροφής.

Ευχαριστούμε την πρόεδρο της FairLifelcc   Κορίνα Πατέλη, για το κάλεσμα και την γενικότερη υποστήριξη του φορέα  στον Χρήστο, αλλά και στους υπόλοιπους ασθενείς, καθώς και στο αφανές αλλά ιδιαίτερα σημαντικό & μεγάλο σύνολο των φροντιστών τους.

 Στην προσπάθεια αυτή, παρόντες ήταν μέλη, φίλοι και τρείς Ambassadors της Fairlife, που με τον ιδιαίτερο τρόπο τους ενθάρρυναν τους ασθενείς που έτρεχαν. 

Το μύνημα όλων μας… “Τρέχουμε γιατί Αντέχουμε και Νικάμε!” 

Δείτε στιγμιότυπο από τη συνέντευξη της Κικής εδώ.

Οι Ambassadors της FairLife Lcc Κική & Ζήσης Σούλιος μόνιμα στο πλευρό του Χρήστου.

Ραντεβού του χρόνου… στην γραμμή εκκίνησης.

Μέχρι τότε…βγείτε έξω από την ζώνη άνεσης σας και κάντε αυτό που σας παθιάζει!