• Αρχική
  • Blog
  • Από το ημερολόγιο της Κικής, 6 Μαΐου 2017

Από το ημερολόγιο της Κικής, 6 Μαΐου 2017

Diary 06052017

"Η χθεσινή ήταν πολύ ιδιαίτερη ημέρα για μένα. Ο δάσκαλός μου ο Αρχοντής ήρθε να με βρει στο EBC όπως μου είχε υποσχεθεί. Η παρουσία του εδώ κοντά μου πριν την τελευταία προσπάθεια για την κορυφή είναι πολύ σημαντική για μένα'. "Κοιμόμουν στη σκηνή μετά το μεσημεριανό όταν ξαφνικά άκουσα μία γνώριμη φωνή να φωνάζει “Τσακαλδήμη!” στα ελληνικά. Σηκώθηκα από τον υπνόσακο και αμέσως κατάλαβα ότι ήταν εκείνο! Ένιωσα μεγάλη χαρά, ήμουν ενθουσιασμένη.

Ξέρετε, τις τελευταίες ημέρες έχω γίνει πολύ ευαίσθητη, μια και μου έχει λείψει ιδιαίτερα η οικογένεια και οι φίλοι μου πίσω στην Ελλάδα, έτσι η παρουσία του έφερε στο μυαλό μου όλους τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Η εμφάνιση του Αρχοντή έχει μεγάλη σημασία για μένα".

"Βγήκα από τη σκηνή και έτρεξα στην αγκαλιά του. Ήταν πλήρως εξοπλισμένος με το σακίδι, τα μπαστούνια και το τζάκετ. Χιόνιζε και έκανε κρύο. Περάσαμε ώρες μαζί λέγοντας ο καθένας τα νέα του. Του αφηγήθηα την περιπέτειά μου μέχρι τα 7000 μ. και μου είπε διάφορα νέα από την Ελλάδα και τους κοινούς μας φίλους. Επίσης, μου έφερε κάποια δώρα και γράμματα από την οικογένειά μου και από το Γιώργο, και βέβαια ελληνικές σοκολάτες, που του είχα παραγγείλε"..

"Ο Αρχοντής έπρεπε να περάσει την νύκτα στο Γκόρακ Σεπ αλλά τώρα τον περιμένω να ξανάρθει και να περάσουμε λίγο χρόνο παρέα".

Diary 06052017 2

Εκτύπωση Email