Κική Τσακαλδήμη

kiki profileΤο όνομά μου είναι Κική Τσακαλδήμη, είμαι 37 ετών και ζω στη πόλη που γεννήθηκα, την Αλεξανδρούπολη. Εργάζομαι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μου. Μέχρι πρόσφατα δεν είχα κανένα υπόβαθρο στην αναρρίχηση ή στην ορειβασία σε ψηλά βουνά, αλλά μέσα μου, δημιουργήθηκε και πήρε υπόσταση ένα μεγάλο όνειρο η ανάβαση στη κορυφή Έβερεστ.

Τρόπος ζωής & Στόχοι

Από μικρή γυμνάζομαι πολύ και σε αρκετά αθλητικά πεδία. Αυτό γίνεται τόσο αβίαστα και ευχάριστα που αποτελεί για μένα τρόπο ζωής. Έχω αναμνήσεις από μια όμορφη παιδική ηλικία “παρέα” για χρόνια με το άθλημα του TAE.KWON.DO, τρέχω μεγάλες αποστάσεις, κάνω πεζοπορία σε τακτική βάση, παίζω τένις – άλλος μεγάλος έρωτας, κολυμπάω σε ανοιχτή θάλασσα, και συχνά “χάνομαι” χαράζοντας τα δικά μου πολύωρα ποδηλατικά μονοπάτια… Αυτή είναι η φιλοσοφία του τρόπου που έχω επιλέξει να ζω και την ακολουθώ αβίαστα, στάση ζωής που συνδυάζει την σωματική άσκηση με διαλογισμό και γιόγκα.

Φέτος με μεγάλη χαρά σας λέω ότι επιμελήθηκαν και πραγματώσαμε, το πρώτο TEDxAlexandroupolis, συντονίζοντας μια ομάδα νέων ανθρώπων με ιδιαίτερες “ανησυχίες” και “δημιουργώντας” μαζί τους έναν κύκλο, δέκα πραγματικά, υπέροχων ομιλητών. Event, που είχε θετική αποδοχή από ολόκληρη την πόλη και το θέμα του «Κάθε όνειρο χρειάζεται μια δράση» αποτελεί την αντανάκλαση και της δικής μου προσπάθειας να κατακτήσω την κορυφή Έβερεστ.

kiki profile2

“ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ”

Κική Τσακαλδήμη

Εκτύπωση Email